Harjoittelija sähkösuunnitteluun, Helsinki

Haemme harjoittelijaa sähkösuunnitteluun Helsingin toimistoomme. Harjoittelijana osallistut korjausrakentamisen hankkeisiimme kokeneempien asiantuntijoiden rinnalla. Saat kokemusta niin sähkösuunnittelusta kuin sähkötöiden valvonnasta osana mukavaa porukkaamme. Monipuolisen tehtävänkuvan myötä saat kokonaiskuvan sähkösuunnittelun etenemisestä korjaushankkeessa. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi, aiemman työkokemuksesi ja opintojesi valmiusasteen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä sähkösuunnittelun ammattilaiseksi asuin- ja liikekiinteistöjen korjaushankkeissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työaikasi voidaan sovitella opintoihisi sopivaksi, mutta toivomme, että voit työskennellä vähintään 2-3 päivää viikossa. Harjoittelu voi olla myös kokoaikainen. Harjoittelu on palkallinen.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kommunikoit sujuvasti asentajien, urakoitsijoiden ja työnjohtajien kanssa sekä kannat vastuusi projekteissa. Sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon ja sinulta löytyy halua kasvaa ja kehittyä työssäsi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Sinulla on myös ajokortti. Katsomme eduksi aikaisemman työmaakokemuksen ja kokemuksen suunnittelutyökalujen käytöstä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jari Heikkilä, p. 040 5808 034. Hae paikkaa tästä. Käymme läpi hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Myös avoimen hakemuksen kautta harjoitteluhakemuksensa lähettäneet huomioidaan hakuprosessissa.

Julkaistu: 18.12.2017 16:17

Takaisin

Hae sivuilta