Harjoittelija LVI-suunnitteluun, Helsinki

Haemme harjoittelijoita LVI-suunnitteluun Helsingin toimistoomme. Harjoittelijana osallistut korjausrakentamisen hankkeisiimme kokeneempien asiantuntijoiden rinnalla. Saat kokemusta niin LVI-suunnittelusta kuin LVI-töiden valvonnasta osana mukavaa porukkaamme. Monipuolisen tehtävänkuvan myötä saat kokonaiskuvan LVI-suunnittelun etenemisestä korjaushankkeessa. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi, aiemman työkokemuksesi ja opintojesi valmiusasteen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä LVI-suunnittelun ammattilaiseksi asuinkiinteistöjen ja/tai toimitila-ja liikekiinteistöjen suunnitteluhankkeissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työaikasi voidaan sovitella opintoihisi sopivaksi, mutta toivomme, että voit työskennellä vähintään 2-3 päivää viikossa. Harjoittelu voi olla myös kokoaikainen. Harjoittelu on palkallinen.

Edellytämme vähintään toisen vuoden teknisen alan soveltuvia opintoja (esim. insinöörin- tai diplomi-insinöörin tutkintoon tähtäävät talotekniikan tai energiatekniikan opinnot). Katsomme eduksi aikaisemman työmaakokemuksen ja kokemuksen suunnittelutyökalujen käytöstä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Sinulla on myös ajokortti.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kommunikoit sujuvasti asentajien, urakoitsijoiden ja työnjohtajien kanssa sekä kannat vastuusi projekteissa. Sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon ja sinulta löytyy halua kasvaa ja kehittyä työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jari Heikkilä, p. 040 5808 034. Hae paikkaa tästä. Käymme läpi hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Myös avoimen hakemuksen kautta harjoitteluhakemuksensa lähettäneet huomioidaan hakuprosessissa.

Julkaistu: 23.1.2018 15:40

Takaisin

Hae sivuilta