Nuorempi arkkitehti, Lahti

Oletko valmistunut tai valmistumassa oleva arkkitehti/rakennusarkkitehti ja valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Etsimme nyt nuorempaa arkkitehtia/rakennusarkkitehtia Lahden toimistoomme kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään. Tehtävä tarjoaa erinomaiset urakehitysmahdollisuudet alasta kiinnostuneelle ja kehittymishaluiselle henkilölle. Talokeskuksen palvelut kattavat koko kiinteistön elinkaaren aina suunnittelusta tietojärjestelmään asti.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin avustaviin suunnittelutehtäviin. Työskentelet linjasaneeraus- ja julkisivusaneerauskohteiden parissa käyttäen työssäsi Revitiä tai AutoCADia. Talokeskus tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja saada lisävastuuta ja siirtyä pikkuhiljaa pääsuunnittelijan tehtävään, jolloin tulet vastaamaan projekteista alusta loppuun itsenäisesti.

Ideaalihakijamme on valmistunut tai valmistumassa oleva rakennusarkkitehti tai arkkitehti. Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ei tarvitse olla, mutta toivomme, että työmaatyöskentely on sinulle tuttua. Työkokemustasi tärkeämpää on asenteesi ja halusi oppia ja kehittyä eri tehtävien parissa. Sinulla on hyvä AutoCAD-osaaminen sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Olet aktiivinen ja tehokas, ja kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Lisäksi sinulla on kyky omaksua uusia asioita nopeasti ja aito kiinnostus oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Etsimällämme henkilöllä on:
. Tehtävään soveltuva koulutus (rakennusarkkitehti/arkkitehti)
. Hyvä AutoCAD-osaaminen, Revit-osaamisesta on etua
. Hyvät sosiaaliset ja tiimityöskentelytaidot
. Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan erityisesti kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi rekrytointikumppanillemme Academic Workille mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Siirry Academic Workin sivuille täyttämään hakemus

Kaikki tehtävään ja hakuprosessiin liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02academicwork.fi.

Julkaistu: 19.9.2017 16:11

Takaisin

Hae sivuilta