Harjoittelija arkkitehtisuunnitteluun/ Nuorempi arkkitehti, Lahti

Haemme nuorta osaajaa arkkitehtisuunnitteluun kehittymään korjausrakentamisen suunnittelun ammattilaiseksi. Voit tulla meille opintoihin kuuluvaan harjoitteluun/kesätyöhön/osa-aikaiseen tuntityöhön tai jos olet valmistumassa/valmistunut, voit työskennellä kokoaikaisesti. Tehtävä tarjoaa erinomaiset urakehitysmahdollisuudet alasta kiinnostuneelle ja kehittymishaluiselle henkilölle. Työajat voidaan tarvittaessa sovitella opintojen oheen tuomaan käytännön oppia opintojen rinnalle. Toivomme, että voit työskennellä keskimäärin vähintään 2-3 päivää viikossa.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin avustaviin suunnittelutehtäviin. Työskentelet linjasaneeraus- ja julkisivusaneerauskohteiden parissa käyttäen työssäsi Revitiä tai AutoCADia. Tehtävässä kehittymisen myötä työnkuvaan voi kuulua myös toimiminen hankkeessa pääsuunnittelijana, jolloin vastaat projekteista alusta loppuun itsenäisesti. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme kuitenkin, että työmaatyöskentely on sinulle tuttua. Työkokemustasi tärkeämpää on asenteesi ja halusi oppia ja kehittyä eri tehtävien parissa. Sinulla on hyvä AutoCAD-osaaminen sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Olet aktiivinen ja tehokas, ja kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Lisäksi sinulla on kyky omaksua uusia asioita nopeasti ja aito kiinnostus oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Etsimällämme henkilöllä on:
. Tehtävään soveltuva koulutus (rakennusarkkitehti/arkkitehti) tai alan opinnot kesken
. Hyvä AutoCAD-osaaminen, Revit-osaamisesta on etua
. Hyvät sosiaaliset ja tiimityöskentelytaidot
. Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan erityisesti kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden (työ edellyttää kuitenkin osittain läsnäoloa Lahden toimistollamme sekä käyntejä työmailla Lahden talousalueella).

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anne Pelkonen (p. 040 542 9379). Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Julkaistu: 19.4.2018 16:11

Takaisin

Hae sivuilta