Rakennesuunnittelija / Projektipäällikkö, Lahti

Haluatko työskennellä monipuolisten asuin- ja liikerakennusten rakennus- ja korjaustöiden suunnittelutehtävissä ja päästä tekemään myös työnaikaista rakennusvalvontaa? Haemme nyt rakennesuunnittelijaa/ projektipäällikköä Lahden toimistoomme kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään. Tehtävä soveltuu uransa alkuvaiheessa olevalle kehittymishaluiselle osaajalle tai jo kokeneemmalle asiantuntijalle.

Osallistut projektien suunnitteluun ja toteutuksen seurantaan yhdessä suunnittelijoiden kanssa pääasiassa saneerauskohteiden parissa. Työskentelet myös yhdessä päävalvojan kanssa ja osallistut työmaiden valvontaan. Tapaat isännöitsijöitä ja talonyhtiöiden hallituksia ja osallistut kokouksiin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja kokemuksesi karttuessa saat lisää vastuuta projekteissa. Tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja aikaisemman kokemuksen mukaan.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (DI/RI) ja aikaisempaa kokemusta työmaalta. Sinulla on hyvät organisointitaidot, pystyt pitämään langat käsissäsi ja toimit vastuuntuntoisesti. Kommunikoit sujuvasti niin urakoitsijoiden, isännöitsijöiden kuin talonyhtiön hallitustenkin kanssa. Puhut sujuvasti suomea. Sinulla on ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Rakennustekniikan koulutustaustaa, DI / AMK
  • Aikaisempaa kokemusta työmailta
  • Vastuuntuntoinen ja omatoiminen työote
  • Ajokortti ja auto käytettävissä työmaille liikkumiseen
  • Työturvallisuuskortti
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
  • Eduksi katsotaan kokemus samantapaisista tehtävistä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anne Pelkonen (p. 040 542 9379). Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Julkaistu: 19.9.2017 16:06

Takaisin

Hae sivuilta