Nuorempi projekti-insinööri, Lahti

Haluatko työskennellä monipuolisten asuin- ja liikerakennusten rakennus- ja korjaustöiden suunnittelutehtävissä ja päästä tekemään myös työnaikaista rakennusvalvontaa? Haemme nyt nuorempaa projekti-insinööriä Lahteen. kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään. Tehtävä soveltuu uransa alkuvaiheessa olevalle kehittymishaluiselle osaajalle. Talokeskus tarjoaa kattavasti palveluja kiinteistöjen koko elinkaarelle kiinteistötietojärjestelmää unohtamatta.

Osallistut projektien suunnitteluun ja toteutuksen seurantaa yhdessä suunnittelijoiden kanssa pääasiassa saneerauskohteiden parissa. Työskentelet myös yhdessä päävalvojan kanssa ja osallistut työmaiden valvontaan. Tapaat isännöitsijöitä ja talonyhtiöiden hallituksia ja osallistut kokouksiin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja kokemuksesi karttuessa saat lisää vastuuta projekteissa.Henkilön osaamisesta ja kiinnostuksesta riippuen työtehtäviin voi kuulua myös rakennesuunnittelua. Tehtävä tarjoaa erinomaiset urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet ja osaamisesi karttuessa haastavampia tehtäviä.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aikaisempaa kokemusta työmaalta. Sinulla on hyvät organisointitaidot, pystyt pitämään langat käsissäsi ja toimit vastuuntuntoisesti. Kommunikoit sujuvasti niin urakoitsijoiden, isännöitsijöiden kuin talonyhtiön hallitustenkin kanssa. Puhut sujuvasti suomea. Sinulla ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:
. Rakennustekniikan koulutustaustaa, DI / AMK
. Aikaisempaa kokemusta työmailta
. Vastuuntuntoinen ja omatoiminen työote
. Ajokortti ja oma auto käytössä tai mahdollisuus auton hankitaan
. Työturvallisuuskortti
. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Eduksi katsotaan kokemus samantapaisista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian rekrytointikumppanillemme Academic Workille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Siirry täyttämään hakemus Academic Workin sivuille

Kaikki tehtävään ja hakuprosessiin liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen .

Julkaistu: 19.9.2017 16:06

Takaisin

Hae sivuilta