Nuorempi LVI-suunnittelija, Turku

Löytyykö sinulta jo hieman kokemusta LVI-alalta? Oletko kehittymishaluinen ja haluat kasvaa kokeneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä kohti haastavampia LVI-suunnittelijan tehtäviä? Etsimme nuorempaa LVI-suunnittelijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään Turun seudulle. Talokeskuksen palvelut kattavat koko kiinteistön elinkaaren aina suunnittelusta tietojärjestelmään asti.

Ensisijainen tehtäväsi on osallistua LVI-suunnitteluun lähinnä saneerauskohteissa, aluksi pääpaino on vesi-, viemäröinti- ja lämmitysjärjestelmien suunnittelussa. Tehtävään kuuluu myös valvonta- ja arviointitehtäviä osana nimettyä valvontatiimiä. Vaikka pääpaino tehtävässä on suunnittelussa, tulet myös vierailemaan työmailla osana valvontatehtäviä.

Alkuun työskentelet kokeneempien konsulttien kanssa ja kehittyessäsi tulet siirtymään itsenäisempiin tehtäviin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukea työhösi myös Talokeskuksen muista yksiköistä. Talokeskus tukee vahvasti työntekijöidensä kehittymistä esimerkiksi erilaisten koulutusten kautta.

Työtehtäviisi kuuluu:
. LVI-suunnitteluun osallistuminen Turun ja Salon seuduilla
. asuin- ja liikerakennusten LVI-töiden valvonta- ja arviointitehtäviä
. muita LVIA-asiantuntijan tehtäviä

Talokeskuksella on toimipisteet Salossa ja Turussa, ja valittava henkilö voi työskennellä molemmissa toimipisteissä. Tehtävä tarjoaa erinomaiset urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet kehittymishaluiselle henkilölle, joka haluaa kasvaa esimerkiksi projektipäällikkötasolle.

Ideaalihakijallamme on alaan sopiva koulutus (esim. talotekniikka/LVIA) vähintään loppusuoralla ja aikaisempaa kokemusta työmaalta. Sinulla on kokemusta esimerkiksi AutoCAD:n, MagiCAD:n tai Revitin käytöstä. Kommunikoit sujuvasti asentajien, urakoitsijoiden ja työnjohtajien kanssa sekä kannat vastuusi projekteissa. Sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon, nautit niin suunnittelu- kuin käytännön työstäkin. Tärkeää on, että sinulta löytyy halua kasvaa ja kehittyä työssäsi. Puhut sujuvasti suomea. Sinulla on myös ajokortti. Eduksi katsotaan kokemus LVI-suunnittelu- tai valvontatöistä sekä osaaminen vaihtoehtoisista energiamuodoista (aurinko, maalämpö)

Lähetä hakemuksesi rekrytointikumppanimmelle Academic Workille mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Siirry Academic Workin sivuille täyttämään hakemus

Kaikki tehtävään ja hakuprosessiin liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen .

Julkaistu: 19.9.2017 15:58

Takaisin

Hae sivuilta