Rakennesuunnittelija, Helsinki

Haemme Helsingin toimistoomme Asuntorakentamisen palvelut -yksikköön kokenutta rakennesuunnittelijaa/ projektipäällikköä korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeisiimme monipuolisiin rakentamisen konsultointitehtäviin. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy osaamisesi mukaan.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan tutkintoa (DI/insinööri) ja useamman vuoden työkokemusta rakennesuunnittelu ja/tai muista asiantuntijatehtävistä korjausrakentamisen hankkeissa. Arvostamme oma-aloitteista työskentelyotetta, tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Pidät asiakkaalle antamasi lupaukset, työotteesi ei lipsu paineen alla ja kanssasi on mukava tehdä töitä. Haluat ylläpitää ja kehittää ammatillista osaamistasi ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi myös muille.

Konsernillamme on 94 vuoden kokemus monipuolisesta kiinteistöalan liiketoiminnasta. Vakavarainen työskentely-ympäristö antaa meille rauhan keskittyä ydintekemiseemme. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työnkuvan monipuolisissa korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa. Tehtävässä tukenasi on monialaisen yrityksemme laaja asiantuntijaverkosto.

Tarjoamme sinulle modernit uudet työtilat Helsingin Ruskeasuolla, ajanmukaiset työvälineet, etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä laaja vakuutusturva.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Nina Vallius (p.0401865955) ja yksikön päällikkö Jari Heikkilä (p. 040 5808 034). Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, etenemme haussa jatkuvan haun periaatteella. Kerro hakemuksessasi sinulle sopiva aloitusajankohta ja palkkapyyntösi.


Talokeskus Yhtiöt on kiinteistötoimialan asiantuntija- ja tiedonhallintaratkaisuja tuottava konserni. Talokeskus-konsernin palvelutarjonta kattaa kaikki kiinteistön elinkaaren aikaiset palvelut, tuotteet sekä ohjelmistot. Tarjoamme uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä laajat kiinteistöjohtamisen ja kestävän kehityksen palvelut. Kaiken tekemisen perustana ja Talokeskuksen tuotteiden sekä palveluiden alustana toimii kehittämämme Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä. Talokeskuksessa työskentelee 260 asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa.

Julkaistu: 23.5.2018 14:20

Takaisin

Hae sivuilta