LVI-suunnittelija, Helsinki

Haemme Helsinkiin asuntorakentamisen palvelut -yksikköömme LVI-suunnittelijaa korjausrakentamisen konsultointitehtäviin. Tehtävässäsi vastaat korjausrakentamisen hankkeissamme LVI-suunnittelusta ja LVI-töiden valvonnasta. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä.

Näillä eväillä menestyt meillä

Toivomme, että sinulla on pohjalla teknisen alan tutkinto (DI/ LVI-insinööri). Sinulla on jo kokemusta korjausrakentamisen LVI-suunnittelusta. LVI-urakointi- ja/tai LVIA-töiden valvontakokemuksen katsomme eduksesi. Työskentelet tiiviisti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa osana monialaista tiimiä, joten hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat työssä tärkeitä.

Toivomme sinulta myös halua ja kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Sinun ei toki tarvitse osata yksin kaikkea -käytettävissäsi on yrityksemme noin sadan rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijan verkosto. Olemme Suomen vanhin insinööritoimisto, joten taloon on kertynyt kokemusta jos jonkinlaisista tilanteista. Olemme myös valmiita panostamaan osaamisesi kasvattamiseen, mutta halu kehittyä ja oppia uutta pitää löytyä sinulta itseltäsi.

Miksi juuri meille?

Meillä työ on monipuolista ja itsenäistä, kuitenkin käytössäsi on koko tiimin ja monialaisen organisaatiomme tuki. Suunnittelua ja valvontaa sisältävä työ tekee päivistä vaihtelevia. Työmaakäynnit rytmittävät mukavasti työpäivää, etkä ole sidottu konttoriin työpöydän ääreen koko päiväksi. Käytössäsi on ajanmukaiset työvälineet ja etusettimme kattaa mm. lounas- ja virike-edun ja työterveyshuoltoa täydentävän sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, jossa meillä on toimipiste hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruskeasuolla.

Tällainen työpaikka olemme:

Talokeskus Yhtiöt Oy on vakavarainen konserni, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja ohjelmistoja kiinteistön koko elinkaarelle. Tuotamme korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut, kiinteistönpidon asiantuntijapalvelut sekä energiahallinnan palvelut. Tärkein ohjelmistotuotteemme Tampuuri on markkinoiden laajin ja nopeimmin kehittyvä kiinteistötietojärjestelmä. Työllistämme yhteensä noin 260 osaajaa, joista noin 120 työskentelee rakentamisen asiantuntijoina Helsingissä, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi (siirry tästä täyttämään hakemus). Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jari Heikkilä p. 040 5808 034 tai (09) 7251 5500 (vaihde). Palkkaamme uusia osaajia jatkuvan haun periaatteella.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Julkaistu: 23.5.2018 09:54

Takaisin

Hae sivuilta