Sauramatie 4 iso.jpg

Talotekniikka ja sähköt kuntoon kustannustehokkaasti

Asunto Oy Sauramatie 4 Helsingissä toteutti kiinteistöjen vesijohtojen uusimisen ja viemärilaitteiden sisäpuolisen saneerauksen. Samalla uusittiin salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä eristettiin sokkelit.

Rakennuksen sisäpuoliset vesijohdot ja asuntojen vesikalusteet uusittiin. Vesijohdot asennettiin rappukäytävissä oleviin nousulinjoihin ja asunnoissa koteloihin ja alaslaskettuun kattoon. Kaikki kiinteistön sisäpuoliset jätevesijärjestelmät ja ulkopuoliset jäte- ja sadevesijärjestelmät saneerattiin sukkasujutusmenetelmällä. Ennen viemärien sukittamista ne puhdistettiin, huuhdeltiin ja kuivattiin sekä kuvattiin. Viemärit kuvattiin uudestaan sukittamisen jälkeen. Lattiakaivot tyhjennettiin, painepestiin ja pinnoitettiin.

Kylpyhuoneita ei korjattu, mutta niihin tehtiin uusi alaslaskettu katto ja tuotiin uusi wc-istuin, allassekoittaja sekä bideesuihku, pesukoneventtiili, peilivalaisin, pyyhkekuivainpatteri ja jakorasia kattovalaisinta varten.

Sauramatie 4 on pieni taloyhtiö, jossa haluttiin minimoida kustannukset taloyhtiölle. Talotekniikka ja sähkölaitteet pantiin kuntoon kustannustehokkaasti. Talokeskus vastasi kohteen LVI-, sähkö- ja rakennesuunnittelusta sekä valvonnasta.

- Talokeskus suoriutui tehtävistään erittäin hyvin, sanoo taloyhtiön isännöitsijä Teemu Paussu Oveniasta.

Hae sivuilta