Olemme isännöitsijän luotettava kumppani

Meneekö aikasi kokousten järjestämiseen ja asiakaspalveluun? Työllistävätkö sinua asiakkaiden rutiinikysymykset? Ehditkö koskaan suunnitella tulevaisuutta ja toimia kuten taloyhtiön toimitusjohtajan kuuluu?

Meillä on vahva näkemys siitä, miten isännöintiä voidaan hoitaa entistä tehokkaammin ja tuloksellisemmin. Tampuuri on tehokas työkalu arjen pyörittämiseen, mutta se tarjoaa myös valmiin mallin sisäisten prosessien tehostamiseen.

Saat saman katon alta myös kiinteistön käytön ja ylläpidon monipuoliset palvelut, jotka auttavat isännöimiäsi taloyhtiöitä säästämään merkittävästi vuosittain pienentyneen kulutuksen ja tehostuneen kiinteistönpidon kautta.

Meiltä löydät avun myös kiinteistön pienempiin tai suurempiin korjaushankkeisiin. Viemme taloyhtiön putkiremontin tai julkisivuhankkeen läpi kuntotutkimuksista ja hankesuunnittelusta suunnittelun kautta aina valvontaan ja vastaanottoon saakka. Saat meiltä suunnitteluosaamisen joka osa-alueelta.

Kaikki toimintamme on Rakentamisen Laatu RALA ry:n sertifioinnin piirissä. Lataa tästä Toiminta- ja laatujärjestelmä-esitteemme (PDF).

Olemme jäsenenä Green Building Council Finlandissa sekä Helsingin kaupungin ilmastokumppanit-verkostossa. Lataa tästä Ympäristönhallintajärjestelmä-esitteemme ( PDF).

Pyydä tarjousta!

Tampuuri isännöintiohjelma

Tampuuri on vastaus haasteisiisi ja tehokas sekä markkinoiden monipuolisin isännöinnin ohjelmisto. Sen vahvuutena on, että se on syntynyt isännöitsijän tarpeista - ei taloushallinnon tarpeista. Paitsi, että se täyttää perinteiset isännöintiohjelmistojen vaatimukset, se tarjoaa myös täysin uusia mahdollisuuksia. Selainpohjaisena Tampuurin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Yksi yhteinen tietokanta sisältää kaiken, käyttöoikeuksien avulla siihen voidaan luoda erilaisia näkymiä eri toimijoille.

Tampuuri koostuu noin 40 eri moduulista, joista olemme paketoineet isännöitsijän tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden. Peruspakettia voidaan laajentaa tarpeiden mukaan ja kasvupolku on aina olemassa.

Tampuurin ytimenä on aina tehokas ja monipuolinen perusrekisteri, joka sisältää kohdetiedot, henkilörekisterin sekä yritysrekisterin. Lisäksi isännöinnin peruspakettiin kuuluu mm. dokumenttien hallinta. Kaiken yläpuolella on monipuolinen käyttäjähallinta. Järjestelmä sisältää myös valmiit rajapinnat kirjanpitoon sekä taloautomaatioon.

Isännöinnin peruspakettia voidaan jakaa seuraaviin osa-alueisiin:

Asiakaspalvelu, Energianhallinta, Isännöinti, Sähköiset palvelut, Taloushallinto, Ylläpito ja kunnossapito

Palvelumme:

Ylläpitopalvelut

Tampuuri-ohjelmistot

Energianhallinta

Asuttaminen

Huoltokirja

Vuokra- ja vastikevalvonta

Kiinteistön turvallisuus

Isännöinti

Kunnossapito

Kiinteistöhuolto

Sähköiset palvelut

Kenttätyökalut

Rakennuttajapalvelut

Suunnittelupalvelut

Rakennuttaminen ja työmaavalvonta

Arkkitehtisuunnittelu

Putkiremontti

Rakennesuunnittelu

Julkisivuremontti

LVI-suunnittelu

Sähkösuunnittelu

Rakennusautomaatiosuunnittelu

Hankesuunnittelu

ota_yhteytta.gifpyyda_tarjous.gif

Hae sivuilta