Kulutusseurantapalvelu kiinteistölle

Talokeskus on tuottanut kulutusseurantapalveluita kiinteistöille 30 vuoden ajan. Kiinteistöjä kulutusseurantapalvelussamme on useita tuhansia.

Palvelua on kehitetty jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Kulutusseurantapalvelu voidaan toteuttaa tapauksesta riippuen joko manuaalisella mittarilukemaseurannalla tai automaattisella etäluennalla.

Säännöllinen seuranta vähentää kulutuksia

Kiinteistön lämmön-, sähkön- ja vedenkulutukset aiheuttavat noin 40 - 45 % ylläpitokustannuksista. Ilman kulutusseurantaa energiaa käyttäviin järjestelmiin pääsee helposti kehittymään vähitellen pahenevia ja vaikeasti havaittavia vikoja, jotka lisäävät energiankulutusta ja ylläpitokustannuksia.

Kulutusten hallitsemisen perusedellytys on säännöllinen kulutusten seuranta. Kulutustietoja pitää myös hyödyntää aktiivisesti, jotta niistä olisi hyötyä. Tilastolliset tutkimukset osoittavat, että säännöllisesti kulutuksiaan seuraavien kiinteistöjen kulutukset ovat noin 10 % pienemmät kuin muilla kiinteistöillä.

Tietojen kerääminen Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmällä

Hyödynnämme tietojen keräämisessä ja seurannassa Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmää. Verkkoselaimella toimiva helppokäyttöinen palvelu näyttää kulutustiedot ja voit vaivatta tulostaa tai tilata sähköpostiisi perusraportit kuten Kulutusseurantaraportin ja Ryhmän Trendiraportin.

Vertailua helpottaa se, että käytössäsi on koko asiakaskuntamme kulutustietoihin perustuvat vertailutiedot.

Ota yhteyttä!

Keskustellaan miten Talokeskuksen kulutusseurantapalvelu auttaisi kiinteistösi tarpeita!

Yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö